Altan Bygge Borås

S Johansson Bygg & Montage i Borås är en ledande aktör inom branschen för bygg och montage. Företaget har ett starkt rykte för sin kvalitet och pålitlighet

Altan Bygge Borås

S Johansson Bygg & Montage AB är det självklara valet för dig som vill bygga en altan. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom området utför vi altanbyggen med hög kvalitet och precision.

Vi arbetar med noggranna planeringsprocesser för att säkerställa att varje altanprojekt är skräddarsytt efter våra kunders behov och önskemål. Vår skickliga personal arbetar med en hög grad av yrkesskicklighet för att bygga en altan som kommer att hålla i många år framöver.

Vi använder enbart högkvalitativa material för att säkerställa att din altan inte bara ser bra ut, utan även är hållbar och säker. Vi tar även hänsyn till eventuella miljöaspekter genom att använda återvunna eller miljövänliga material om så önskas.

Så om du vill ha en altan som kommer att vara en viktig del av ditt hem i många år framöver, kontakta S Johansson Bygg & Montage AB idag för att boka en konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din dröm om en vacker altan.

Om oss

S Johansson Bygg & Montage AB är ett erfaret byggföretag som har levererat högkvalitativa byggtjänster till kunder i många år. Vi har etablerat ett starkt rykte för att vara pålitliga, skickliga och kundorienterade.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av byggtjänster, från nybyggnation av bostäder och renoveringar av befintliga byggnader, till altanbyggen, takbyten och andra specialiserade projekt. Våra tjänster omfattar också montage av byggsatser och färdiga byggnader.

Vi är ett företag som sätter kunden i fokus. Vårt team av professionella och erfarna hantverkare arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt utförs till högsta möjliga standard, med hänsyn till kundens önskemål och budget. Vi tar alltid tid att lyssna på våra kunders behov och ger råd och rekommendationer när det behövs.

Små & stora uppdrag

Om du är på jakt efter en pålitlig och erfaren byggfirma för din nästa renoveringsprojekt, bör du definitivt överväga S Johansson Bygg & Montage i Borås. Med deras höga kvalitet på arbete och personliga service, kan du vara säker på att du får det resultat du önskar. Inga jobb är för små eller för stora för oss. 

Alltid nöjda kunder

Vi sätter alltid kunden i centrum, då kundnöjdhet är vår viktigaste faktor för framgång. Vi erbjuder alltid högkvalitativa produkter och tjänster och levererar det på ett tillförlitligt sätt.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på S Johansson Bygg & Montage AB erbjuder en mängd olika tjänster inom renovering, inklusive badrum och kök renovering, tak och fasad renovering, och även mindre reparationer som målning och tapetsering. De arbetar noga med kunden för att förstå deras specifika behov och önskemål, och de strävar efter att leverera ett personligt anpassat resultat varje gång.

Nybyggnation

Nybyggnation är processen att bygga en ny fastighet från grunden. Det kan vara en enskild villa, kontor eller andra fastigheter. Nybyggnation är en omfattande process som kräver planering, samordning och tillämpning av kunskap och färdigheter från många olika yrkesgrupper.

Först och främst måste en byggplats väljas och förvärvas. Därefter måste en arkitekt anlita och en byggnadsplan utvecklas. En byggfirma måste också anlitas för att genomföra byggandet, medan entreprenörer och andra yrkesgrupper anlitas för specifika uppgifter såsom elektriska, rörledningar och måleri.

Renovering

Renovering är processen att uppdatera eller förbättra en befintlig fastighet för att öka dess värde, funktion och livslängd. Det kan inkludera allt från en enkel målning till en omfattande omdaning och ombyggnad.

Renovering är en bra alternativ till nybyggnation när man vill förbättra sin nuvarande fastighet utan att behöva investera i en helt ny byggnad. Det är också ett bra sätt att anpassa en fastighet till ändrade behov och livsstilar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

S Johansson Bygg & Montage AB

Tredje Villagatan 21, 504 35 Borås

076-165 23 23

Sjohanssonbyggmontage@gmail.com

S Johansson Bygg & Montage AB

Med vår erfarenhet och kunskap inom branschen, har vi etablerat oss som en ledande aktör inom byggnadssektorn i området.