Byggföretag Borås

S Johansson Bygg & Montage i Borås är en ledande aktör inom branschen för bygg och montage. Företaget har ett starkt rykte för sin kvalitet och pålitlighet

Byggföretag Borås

S Johansson Bygg & Montage AB är ett ledande byggföretag som levererar högkvalitativa byggtjänster till kunder i Borås med omnejd. Med mer många års erfarenhet av byggbranschen, har vi byggt upp en stark expertis och en enastående kompetens inom alla områden av byggprojekt.

Vi är specialiserade på att leverera skräddarsydda lösningar för att uppfylla våra kunders behov och önskemål, oavsett om det gäller nybyggnation, renovering eller ombyggnad av befintliga byggnader. Vi arbetar alltid med hög grad av yrkesskicklighet och precision för att säkerställa att varje projekt utförs till högsta möjliga standard.

Vi har en passion för att skapa vackra, hållbara och funktionella byggnader som möter våra kunders behov och överträffar deras förväntningar. Vi använder endast högkvalitativa material och verktyg och vårt team av hantverkare är välutbildade och har den kompetens som krävs för att hantera alla typer av byggprojekt.

Så om du söker en pålitlig och professionell byggpartner, kontakta S Johansson Bygg & Montage AB idag. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt och att skapa byggnader enligt dina önskemål. 

Om oss

S Johansson Bygg & Montage AB är ett erfaret byggföretag som har levererat högkvalitativa byggtjänster till kunder i många år. Vi har etablerat ett starkt rykte för att vara pålitliga, skickliga och kundorienterade.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av byggtjänster, från nybyggnation av bostäder och renoveringar av befintliga byggnader, till altanbyggen, takbyten och andra specialiserade projekt. Våra tjänster omfattar också montage av byggsatser och färdiga byggnader.

Vi är ett företag som sätter kunden i fokus. Vårt team av professionella och erfarna hantverkare arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt utförs till högsta möjliga standard, med hänsyn till kundens önskemål och budget. Vi tar alltid tid att lyssna på våra kunders behov och ger råd och rekommendationer när det behövs.

Små & stora uppdrag

Om du är på jakt efter en pålitlig och erfaren byggfirma för din nästa renoveringsprojekt, bör du definitivt överväga S Johansson Bygg & Montage i Borås. Med deras höga kvalitet på arbete och personliga service, kan du vara säker på att du får det resultat du önskar. Inga jobb är för små eller för stora för oss. 

Alltid nöjda kunder

Vi sätter alltid kunden i centrum, då kundnöjdhet är vår viktigaste faktor för framgång. Vi erbjuder alltid högkvalitativa produkter och tjänster och levererar det på ett tillförlitligt sätt.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på S Johansson Bygg & Montage AB erbjuder en mängd olika tjänster inom renovering, inklusive badrum och kök renovering, tak och fasad renovering, och även mindre reparationer som målning och tapetsering. De arbetar noga med kunden för att förstå deras specifika behov och önskemål, och de strävar efter att leverera ett personligt anpassat resultat varje gång.

Nybyggnation

Nybyggnation är processen att bygga en ny fastighet från grunden. Det kan vara en enskild villa, kontor eller andra fastigheter. Nybyggnation är en omfattande process som kräver planering, samordning och tillämpning av kunskap och färdigheter från många olika yrkesgrupper.

Först och främst måste en byggplats väljas och förvärvas. Därefter måste en arkitekt anlita och en byggnadsplan utvecklas. En byggfirma måste också anlitas för att genomföra byggandet, medan entreprenörer och andra yrkesgrupper anlitas för specifika uppgifter såsom elektriska, rörledningar och måleri.

Renovering

Renovering är processen att uppdatera eller förbättra en befintlig fastighet för att öka dess värde, funktion och livslängd. Det kan inkludera allt från en enkel målning till en omfattande omdaning och ombyggnad.

Renovering är en bra alternativ till nybyggnation när man vill förbättra sin nuvarande fastighet utan att behöva investera i en helt ny byggnad. Det är också ett bra sätt att anpassa en fastighet till ändrade behov och livsstilar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

S Johansson Bygg & Montage AB

Tredje Villagatan 21, 504 35 Borås

076-165 23 23

Sjohanssonbyggmontage@gmail.com

S Johansson Bygg & Montage AB

Med vår erfarenhet och kunskap inom branschen, har vi etablerat oss som en ledande aktör inom byggnadssektorn i området.