Hantverkare Borås

S Johansson Bygg & Montage i Borås är en ledande aktör inom branschen för bygg och montage. Företaget har ett starkt rykte för sin kvalitet och pålitlighet

Hantverkare Borås

S Johansson Bygg & Montage AB är ditt pålitliga val när det gäller hantverkare Borås. Med lång erfarenhet och hög kompetens i branschen utför vi allt från mindre reparationer till större byggprojekt. Vi arbetar med hög kvalitet och noggrannhet för att ge våra kunder de bästa resultatet.

Våra tjänster omfattar allt från snickeriarbeten till golvläggning och takläggning. Vi är specialiserade på att bygga och montera olika typer av tak och takkonstruktioner, inklusive plåttak och tegeltak. Vi kan också hjälpa till med renovering av badrum och kök.

Vi har stolta och nöjda kunder runt om i regionen och vårt fokus ligger alltid på att ge våra kunder den bästa möjliga service. Vi är stolta över vår höga kvalitet och vi använder alltid material av högsta kvalitet för att säkerställa att vårt arbete är hållbart och håller i många år framöver.

Så om du behöver en pålitlig och erfaren hantverkare för dina bygg- och renoveringsprojekt, kontakta S Johansson Bygg & Montage AB idag. Vi är redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större byggprojekt.

Om oss

S Johansson Bygg & Montage AB är ett erfaret byggföretag som har levererat högkvalitativa byggtjänster till kunder i många år. Vi har etablerat ett starkt rykte för att vara pålitliga, skickliga och kundorienterade.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av byggtjänster, från nybyggnation av bostäder och renoveringar av befintliga byggnader, till altanbyggen, takbyten och andra specialiserade projekt. Våra tjänster omfattar också montage av byggsatser och färdiga byggnader.

Vi är ett företag som sätter kunden i fokus. Vårt team av professionella och erfarna hantverkare arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt utförs till högsta möjliga standard, med hänsyn till kundens önskemål och budget. Vi tar alltid tid att lyssna på våra kunders behov och ger råd och rekommendationer när det behövs.

Små & stora uppdrag

Om du är på jakt efter en pålitlig och erfaren byggfirma för din nästa renoveringsprojekt, bör du definitivt överväga S Johansson Bygg & Montage i Borås. Med deras höga kvalitet på arbete och personliga service, kan du vara säker på att du får det resultat du önskar. Inga jobb är för små eller för stora för oss. 

Alltid nöjda kunder

Vi sätter alltid kunden i centrum, då kundnöjdhet är vår viktigaste faktor för framgång. Vi erbjuder alltid högkvalitativa produkter och tjänster och levererar det på ett tillförlitligt sätt.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på S Johansson Bygg & Montage AB erbjuder en mängd olika tjänster inom renovering, inklusive badrum och kök renovering, tak och fasad renovering, och även mindre reparationer som målning och tapetsering. De arbetar noga med kunden för att förstå deras specifika behov och önskemål, och de strävar efter att leverera ett personligt anpassat resultat varje gång.

Nybyggnation

Nybyggnation är processen att bygga en ny fastighet från grunden. Det kan vara en enskild villa, kontor eller andra fastigheter. Nybyggnation är en omfattande process som kräver planering, samordning och tillämpning av kunskap och färdigheter från många olika yrkesgrupper.

Först och främst måste en byggplats väljas och förvärvas. Därefter måste en arkitekt anlita och en byggnadsplan utvecklas. En byggfirma måste också anlitas för att genomföra byggandet, medan entreprenörer och andra yrkesgrupper anlitas för specifika uppgifter såsom elektriska, rörledningar och måleri.

Renovering

Renovering är processen att uppdatera eller förbättra en befintlig fastighet för att öka dess värde, funktion och livslängd. Det kan inkludera allt från en enkel målning till en omfattande omdaning och ombyggnad.

Renovering är en bra alternativ till nybyggnation när man vill förbättra sin nuvarande fastighet utan att behöva investera i en helt ny byggnad. Det är också ett bra sätt att anpassa en fastighet till ändrade behov och livsstilar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

S Johansson Bygg & Montage AB

Tredje Villagatan 21, 504 35 Borås

076-165 23 23

Sjohanssonbyggmontage@gmail.com

S Johansson Bygg & Montage AB

Med vår erfarenhet och kunskap inom branschen, har vi etablerat oss som en ledande aktör inom byggnadssektorn i området.